Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Μικροί και μεγάλοι τίμησαν τη Ζωή και τον Άνθρωπο!

Μικροί και μεγάλοι τίμησαν τη Ζωή και τον Άνθρωπο!

lampadidromia amarysiaΜε αίσθημα προσφοράς και πολύ αγάπη για τον άνθρωπο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/9/2017 η 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης με μεγάλη συμμετοχή και με την αγαστή συνεργασία του Δήμου με τα Νομικά του Πρόσωπα ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ. Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τη Λυκόβρυση και κατέληξε στην πλατεία Σοφούλη όπου γιορτάστηκε όπως της αξίζει με την ευγενική συμβολή του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης: «Με μία μεγάλη γιορτή αγάπης τιμήσαμε το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο μας. Ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα, και είναι μεγάλη η χαρά για όλους εμάς να συναντιόμαστε στους δρόμους της Λυκόβρυσης - Πεύκης με τους συμπολίτες μας για να μεταλαμπαδεύσουμε σε κάθε ψυχή την αξία της προσφοράς αίματος στον άνθρωπο. Γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε χαρίζεται. Προσφέρεται ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπό μας».

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη τονίζει: «Στη Λυκόβρυση - Πεύκη γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά όλοι μας για να υποστηρίξουμε αυτό που πραγματικά φωλιάζει στην καρδιά μας: το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, τον κάθε συμπολίτη μας!».

Ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης τονίζει από την πλευρά του: «Η Λαμπαδηδρομία με στόχο την ενίσχυση του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας γέμισε με αστείρευτα χαμόγελα την πόλη μας και τρυφερότητα την καρδιά μας. Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι πηγή ζωής, πηγή αγάπης και προσφοράς από τον άνθρωπο σε ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο και αξίζει πραγματικά, την μοναδική ανεκτίμητη αξία, τον ίδιο τον άνθρωπο! Παράλληλα, η ενίσχυση της δημοτικής μας τράπεζας αίματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς μέσα από αυτή μπορεί να διασφαλιστεί η ανάγκη σε αίμα για τους συμπολίτες μας όταν αυτοί του έχουν ανάγκη».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι στη Λαμπαδηδρομία μία μεγάλη αγκαλιά με την πόλη έγιναν και ο νέος αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Τάκης Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Κώστας Νικολιδάκης και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της Λαμπαδηδρομίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Ντέπυ Σακελλαρίου σε γνωστές επιτυχίες της τζαζ μουσικής σκηνής μαζί με το μοντέρνο σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, με την πολύτιμη συνεισφορά των καθηγητών του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης: Κώστα Μπαζούρα στο σαξόφωνο, Χρήστου Αλεξάκη στα πλήκτρα και το τρομπόνι, Διονύση Μόρφη στην κιθάρα και Θάνου Τιμπέλου στα τύμπανα.


Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης