Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Διοικητική σύσκεψη στο Σισμανόγλειο με θέμα τις συνεργασίες

Διοικητική σύσκεψη στο Σισμανόγλειο με θέμα τις συνεργασίες

sismanogleio amarysia copy copy copyΣε διοικητική σύσκεψη νοσοκομειακών φορέων μετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης –Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, μετά από πρόσκληση του Νοσοκομείου για την παρουσία και αυτοδικοικητικών παραγόντων. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ήδη από τις αρχές της περασμένης Άνοιξης, με πρωτοβουλία του δημάρχου, ο Δήμος έχει συνάψει συνεργασία με διοικητικούς φορείς του Σισμανόγλειου με στόχο την προώθηση δράσεων ενημέρωσης των πολιτών στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας υγείας.

Όπως επισημαίνει σχετικά ο κ. Μαυρίδης: «Στη Λυκόβρυση Πεύκη, την μεγάλη μας οικογένεια, στόχος είναι μία ποιοτική καθημερινότητα που θα διακρίνεται από την αγάπη προς τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος μας προβαίνει σε μία σειρά ενεργειών, δράσεων, συναντήσεων και συνεργασιών με έναν και μόνον στόχο: το συλλογικό όφελος».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης