Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Ευχαριστίες Μαυρίδη στο St. Catherine's British School για την προσφορά σχολικών ειδών

Ευχαριστίες Μαυρίδη στο St. Catherine's British School για την προσφορά σχολικών ειδών

sxolika amarysiaΜε πολύ αγάπη και ενδιαφέρον για όλους όσοι το έχουν ανάγκη στην πόλη της Λυκόβρυσης - Πεύκης, και ιδίως τους μικρότερους εξ’ αυτών, οι μαθητές και οι οικογένειές τους, αλλά και οι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού σχολείου St. Catherine's British School που εδρεύει στον Δήμο, προσέφεραν σχολικά είδη.

«Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες», απευθύνει ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, επισημαίνοντας ότι: «Μέσα από το ‘Εμείς’ μπορούμε να βιώσουμε την πανανθρώπινη αξία της αγάπης για τον συνάνθρωπο. Μέσα από το ‘Εμείς’, ανακαλύπτουμε συνεχώς νέες πλευρές του εαυτού μας, αλλά και συνύπαρξης με τους συμπολίτες μας. Η κοινωνική αλληλεγγύη , η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι όλα όσα προάγουμε στον Δήμο μας. Γιατί στη σημερινή κοινωνία με τους ξέφρενους και αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, η προσφορά και ο εθελοντισμός μας δείχνουν τον φωτεινό δρόμο προς μια νέα στάση ζωής».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης