Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Σύλλογος Γυναικών: Το νέο Δ.Σ. και η Εξελεγκτική Επιτροπή

Σύλλογος Γυναικών: Το νέο Δ.Σ. και η Εξελεγκτική Επιτροπή

syllogos gynaikwn amarysia copyΤην Κυριακή 24/9/2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, με θέματα:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

2. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας εξελεγκτικής επιτροπής, βάσει του καταστατικού του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα του προηγούμενου Δ.Σ. και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οποίου η θητεία λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019 συγκροτήθηκε  σε σώμα ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Μάλαμα Βασιλική

Αντιπρόεδρο: Γουναροπούλου Σοφία

Γραμματέας: Χαλαζωνίτου Γεωργία

Ταμίας: Γκαραβέλλα Κλεοπάτρα

Άφορος πολιτιστικών εκδηλώσεων: Χαριτάκη Χριστίνα

Έφορος Τύπου και Δημ. Σχέσεων: Παπανικολάου Χριστίνα

Κοσμήτορας: Αναστασιάδου Δέσποινα

Παράλληλα για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται:

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Λογαρά Ειρήνη

Τσαντίλα Σοφία

Μουρατίδη Μαρία

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Γυναικών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στα μέλη που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του, καθώς και σε όσες δεν μπόρεσαν λόγω υποχρεώσεων να παραβρεθούν.

Παράλληλα, προανήγγειλε την προετοιμασία ενός γεμάτου προγράμματος με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, με πρώτο τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό χορό του Συλλόγου, ενώ υπενθυμίζει ότι  στη στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν τις ιδέες και  προτάσεις τους, όπως και στη σελίδα του Συλλόγου στο www.facebook.com/pages/Σύλλογος-Γυναικών-Λυκόβρυσης-Πεύκης/528613627223862.

Για την επαφή με μέλη του Συλλόγου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση: Πλατεία Γκαίτε, Ηλιακό χωριό, Πεύκη Τ.Κ. 151 21

Έδρα Συλλόγου : Κύπρου 7, Λυκόβρυση,  Τ.Κ. 141 23.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης