Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>«Οφείλουμε να στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα στον τόπο μας»

«Οφείλουμε να στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα στον τόπο μας»

patouli cafeΣτα εγκαίνια του «Carvel Café» στην Πεύκη παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ συνδυάστηκε το νέο ξεκίνημα του Πευκιώτη επιχειρηματία Γιάννη Καρβελά, ενώ πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του καταστήματος Carvel, δίνοντας ώθηση στην επιχειρηματική του ιδέα.

Η κ. Πατούλη συνεχάρη τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του κ. Καρβελά για το νέο επιχειρηματικό του ξεκίνημα, τονίζοντας τα εξής:

«Οφείλουμε να στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα στον τόπο μας, δίνοντας φτερά στα νέα παιδιά για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Η τόνωση της εμπορικότητας και του τοπικού επιχειρείν, -ιδιαίτερα στις μέρες μας-, πρέπει να είναι από τις βασικές προτεραιότητες προώθησης στοχευμένων δράσεων, όλων όσοι ασχολούμαστε με την Αυτοδιοίκηση. Στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης απαιτείται να διαμορφώσουμε για τα επόμενα χρόνια ένα υγιές και ικανό τοπίο επενδύσεων, με πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης και ανάπτυξης για όλους. Εύχομαι κάθε ευοίωνη προοπτική στον κ. Καρβελά και καλή ευόδωση των επιχειρηματικών του στοχεύσεων».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης