Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>H Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια της εταιρείας «New Optical Solutions» στην Πεύκη

H Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια της εταιρείας «New Optical Solutions» στην Πεύκη

patouli optical 2Στα εγκαίνια της «New Optical Solutions», στην Πεύκη παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του οφθαλμολογικού ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων διοργάνωσε μια πολυπληθή εκδήλωση, δηλώνοντας συμβολικά την έναρξη των εργασιών της, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της διεθνούς και ελληνικής οφθαλμολογικής κοινότητας.

Η κ. Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο της εταιρείας, Γ. Γεωργίου και τα στελέχη για την επιχειρηματική τους επένδυση στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, τονίζοντας τα εξής:

«Αποτελεί θετική είδηση η συνεχής επιχειρηματική δραστηριοποίηση εταιρειών στο Δήμο μας και από πλευράς μου χαιρετίζω το νέο ξεκίνημα της New Optical Solutions στην Πεύκη. Μέσα στην οικονομική δυσχέρεια των ημερών η αναπτυξιακή φιλοσοφία επιχειρηματιών που επιλέγουν να επενδύσουν στην Πεύκη και στη Λυκόβρυση δίνει ώθηση και προοπτικές στην τόνωση της τοπικής εμπορικότητας και στην αγορά εργασίας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης