Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Συνεργασίες μεταξύ «Βιοϊατρικής Α.Ε.» και Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Συνεργασίες μεταξύ «Βιοϊατρικής Α.Ε.» και Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

patouli vioiatriki amarysiaΈχοντας στο επίκεντρο τους νέους και την προώθηση στρατηγικών για την σωστή ενημέρωση και την πρόληψη η πρόεδρος του Ομίλου του Ομίλου για την UNESCOΒορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ιατρικών εργαστηρίων «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.», Ευάγγελο Σπανό και τη σύζυγό του, Μάχη Σπανού. Η εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.» στην Αθήνα.

Η κ. Πατούλη, με αφορμή την προώθηση στρατηγικών συνεργασιών του Ομίλου, με φορείς που μπορούν να αναπτύξουν ανθρωποκεντρικές - συλλογικές δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, τονίζει τα εξής:

«Πιστεύουμε στη συνένωση δυνάμεων και στη σύνθεση δημιουργικών παρεμβάσεων προς όφελος της κοινωνίας και των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων. Ιδιαίτερα σήμερα, εν μέσω κοινωνικής, οικονομικής και αξιακής κρίσης, συλλογικότητες, φορείς και ενεργοί πολίτες οφείλουμε να θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα δράσεις, πρωτοβουλίες και στρατηγικές που έχουν στο επίκεντρο τον Άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ κ. Σπανό και τη σύζυγό του για την θετική ανταπόκρισή τους στις γόνιμες προτάσεις και ιδέες που τους θέσαμε οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται πιλοτικά το αμέσως επόμενο διάστημα. Αναγνωρίζοντας το κύρος και τη διαχρονική προσφορά της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στο κοινωνικό σύνολο, θεμελιώνουμε από κοινού στοχευμένες στρατηγικές που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και αγκαλιάζουν τη νεολαία του Αύριο». 

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης