Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Είδη πρώτης ανάγκης στη Μάνδρα από τον Δήμο

Είδη πρώτης ανάγκης στη Μάνδρα από τον Δήμο

mandra 8 amarysia«Ευχόμαστε αυτή η μικρή μας αρωγή να προσφέρει στο ελάχιστο, ως δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης».

Τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας επισκέφθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας και Εθελοντισμού, Νίκος Γκαραβέλας με κλιμάκιο του Δήμου από τις Κοινωνικές Δομές. Στόχος ήταν να παραδώσουν στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική, ρουχισμό, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο Δήμος και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες μετά από δημόσια πρόσκληση του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης όπως υπάρξει αρωγή στους συνανθρώπους μας στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας.

Όπως επισημαίνει σχετικά ο κ. Τάσος Μαυρίδης: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης, οι Κοινωνικές του Δομές και Υπηρεσίες, η Ένωση Γονέων και ευρύτερα οι Σύλλογοι και οι Φορείς, τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στον Δήμο μας, αλλά και εθελοντές και συμπολίτες μας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Ευχόμαστε αυτή η μικρή μας αρωγή γεμάτη με πολύ αγάπη και συναίσθηση για τις δυσκολίες που υφίστανται οι συνάνθρωποι μας στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας αποτέλεσμα της καταστροφικής πλημμύρας, να προσφέρει στο ελάχιστο, ως δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκαραβέλας τονίζει: «Με πολλή αγάπη επισκεφθήκαμε τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε στο μέτρο του εφικτού να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Θερμό ευχαριστώ στα Σχολεία και όλους τους Φορείς και Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσα του Δήμου μας για αρωγή στους πλημμυροπαθείς».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης