Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Η Μαρίνα Πατούλη στο χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης του ΚΑΠΗ Άνω Πεύκης

Η Μαρίνα Πατούλη στο χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης του ΚΑΠΗ Άνω Πεύκης

kaph 1 amarysiaΕνισχύοντας τις δημιουργικές προσπάθειες των μελών του ΚΑΠΗ Άνω Πεύκης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 13Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο Bazaar, που διοργάνωσε η φιλόξενη ομάδα κοσμήματος, πλεξίματος και χειροτεχνιών του ΚΑΠΗ, με τη στήριξη της Διευθύντριας, Άννας Γαϊτανίδου.

Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε με όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ η κα Πατούλη, συγχαίροντας παράλληλά τους παρευρισκόμενους για την αξιόλογη προσπάθεια που επιτελούν με πολύ μεράκι, δημιουργική έμπνευση και θέληση για κοινωνική προσφορά. Η ανθρώπινη επαφή, τα συναισθήματα χαράς, αισιοδοξίας και αγάπης και το αστείρευτο ταλέντο των συνδημοτών της τρίτης ηλικίας έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Όπως τονίζει σε μήνυμά της η ίδια: «Οφείλουμε να επαινούμε, να στηρίζουμε και να αναδεικνύουμε την εμπνευσμένη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που με τις γνώσεις και την ανεξάντλητη ζωντάνια τους αποτελούν πρότυπα συμπεριφοράς για όλους μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την κα Πατούλη συνόδευσαν συνάδελφοί της δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και φίλοι του Ομίλου για την UNESCOΒ.Π.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης