Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Μαρίνα Πατούλη: «Γίναμε όλοι παιδιά»

Μαρίνα Πατούλη: «Γίναμε όλοι παιδιά»

patouli kivotosΜε φωτεινά χαμόγελα, χαρμόσυνα συναισθήματα, κέφι και πολλές εκπλήξεις ο Όμιλος για την UNESCOΒ.Π. μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου υποδέχτηκαν τα φετινά Χριστούγεννα σε μια μεγάλη γιορτή νεανικής αθωότητας, πανανθρώπινων αξιών, ιδανικών και δημιουργικής έμπνευσης.

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού στην Αθήνα η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, μαζί με την παιδική χορωδία της UNESCO Β.Π.(διεύθυνση – διδασκαλία: Εύη Χλωρού) ένωσαν τις φωνές τους με τους μικρούς φίλους της Κιβωτού στην ομορφότερη εορταστική εκδήλωση, διαμορφώνοντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό σκηνικό. Μαζί τους και ο επώνυμος τραγουδιστής «Βο», ως πρεσβευτής των φιλανθρωπικών δράσεων του Ομίλου για την UNESCOΒ.Π., ο οποίος ξεσήκωσε τους μικρούς φίλους της Κιβωτού, απογειώνοντας το κέφι και τη διασκέδαση στα ύψη.

Στην λαμπρή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που επιμελήθηκε ο Όμιλος για την UNESCOΒ.Π., αξίζει να σημειωθεί ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που απηύθυνε για την έμπρακτη στήριξη της ΚΙΒΩΤΟΥ, αρκετοί χορηγοί, υποστηρικτές και φίλοι του Ομίλου, δηλώνοντας «πρεσβευτές» των κοινωνικών πρωτοβουλιών που προωθεί με υπευθυνότητα και στρατηγική όλο αυτό το διάστημα.

Βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενισχύοντας παράλληλα το μεγαλόπνοο έργο της Κιβωτού προσέφεραν:

Ο Όμιλος εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: 150 κάρτες υγείας - δωρεάν ετήσιου προληπτικού ελέγχου.

Ο Εκπαιδευτικό Όμιλος ΙΕΚ – ΑΚΜΗ:υποτροφίες για διετή δωρεάν φοίτηση μαθητών Λυκείου.

Ανώνυμοι φίλοι, μέλη& υποστηρικτές του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.: εκατοντάδες παιχνίδια, δώρα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας: χρηματικό ποσό οικονομικής ενίσχυσης.

Αντλώντας δύναμη μέσα από το χαμόγελο των παιδιών, η κ. Πατούλη μετέδωσε τα δικά της ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας στα παιδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Μέσα από τα δικά σας όνειρα μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο, ευημερίας, ενότητας και αλληλεγγύης. Ευχήθηκα προσωπικά στον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και στην πρεσβυτέρα του να συνεχίσουν το μεγαλόπνοο κοινωνικό και εκπαιδευτικό τους έργο, να στέκονται δίπλα στα παιδιά με την ίδια αφοσίωση, ειλικρίνεια και αγάπη όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, φωτίζοντας ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα στην πατρίδα μας».

Η κα Πατούλη σε δηλώσεις της πρόσθεσε πως: «Ο Όμιλος μας στέκεται αρωγός όχι μόνο ενόψει των εορτών, αλλά και σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του κοινωνικού λειτουργήματος που επιτελείται στην Κιβωτό του Κόσμου. Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά και αυτό δε πρέπει να το ξεχνάμε. Οφείλουμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στις ανάγκες κάθε ανθρωπιστικής οργάνωσης στη χώρα μας και να στηρίζουμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα το τεράστιο έργο τους. Με όχημα τις αρχές που πρεσβεύει η UNESCO διεθνώς χτίζουμε καθημερινά γέφυρες αγάπης και ανθρωπισμού με φορείς της Κοινωνίας που αγκαλιάζουν τον Άνθρωπο, τις ανάγκες του και προσφέρουν στις νέες γενιές ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον».

Τέλος, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Ομίλου, στηρίζοντας μέσω σημαντικών χορηγιών, τη χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης που διοργάνωσαν. Επιπλέον, μετέφερε σε όλους τις εγκάρδιες ευχές του προέδρου & διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κ. Ευάγγελου Σπανού.

Το «παρών» από πλευράς των εκπαιδευτηρίων ΙΕΚ – ΑΚΜΗ έδωσε ο σύμβουλος Διοίκησης κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, από την Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε. ο Πρόεδρος κ. Νίκος Σταθόπουλος, από τον Όμιλο για την UNESCOΒ.Π. ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. – ιατρός κ. Μάρκος Μιχελάκης, ο επώνυμος παρουσιαστής και πρεσβευτής δημοσίων και διεθνών σχέσεων του Ομίλου κ. Νίκος Παπαδάκης, τα μέλη του Δ.Σ, οι φίλοι και υποστηρικτές του Ομίλου. Όλοι οι παριστάμενοι έκαναν τη δική τους ξεχωριστή ευχή στα παιδιά, πλημμυρίζοντας με χαρούμενα συναισθήματα τις καρδιές τους.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης