Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Επιτυχημένη ιατρική δράση στο ΚΑΠΗ για τον διαβήτη

Επιτυχημένη ιατρική δράση στο ΚΑΠΗ για τον διαβήτη

diavitisΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ιατρική δράση με θέμα το διαβητικό πόδι στο ΚΑΠΗ της Πεύκης. Ο γενικός χειρουργός κος Συρεγγέλας και ο ποδολόγος κος Σαμιώτης, ενημέρωσαν τα μέλη για την προφύλαξη και την θεραπεία του διαβητικού ποδιού καθώς και τόνισαν την αξία της έγκαιρης διάγνωσης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δωρεάν πελματογράφημα.

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη, καθώς και η αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Μαριάννα Μαμαλάκη, τόνισαν ότι  η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ και ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, θα είναι πάντα αρωγοί σε παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, αφού η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. «Τα ΚΑΠΗ αποτελούν προτεραιότητα και στόχος είναι η συνέχιση της αναβάθμισης τους σε όλα τα επίπεδα.

Με πολύ δουλειά και απόλυτο σεβασμό στα νιάτα της τρίτης ηλικίας τα καλύτερα έρχονται».  Κλείνοντας, ευχαρίστησαν τους επιστήμονες γιατρούς που για την παρουσία τους. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η περαιτέρω συνεργασία θα είναι δεδομένη διότι η προτεραιότητα του ΚΟΙΠΑΠ είναι να έχει ενημερωμένους δημότες, αλλά και να συνεργάζεται με κορυφαίους επιστήμονες.

Επιτυχημένη ιατρική δράση στο ΚΑΠΗ για τον διαβήτη
Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης