Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Γεύμα Αγάπης για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Γεύμα Αγάπης για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

koinwniko pantopwleio 1Γεύμα Αγάπης και Κοπή πίτας για τις οικογένειες που είναι ενταγμένες στη Δομή Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης”, από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Μέσα σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου απόλαυσαν πλήρες γεύμα, με τη συνοδεία μουσικής, το οποίο ήταν μια ευγενική προσφορά του ιδιωτικού σχολείου St. Catherine’s British School, που εδρεύει στη Λυκόβρυση. Γονείς και μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρασκεύασαν δεκάδες μερίδες φαγητού και γλυκισμάτων σε μια δράση που οργανώθηκε από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και την Κοινωνική Λειτουργό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Δήμητρα Τζαννέτου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης,  Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:  «Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς το St. Catherine´s British School για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μας σε κοινωνικό επίπεδο για τους συνανθρώπους, συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη μας . Συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από αγάπη, από ένα χαμόγελο, από μια ζεστή αγκαλιά»

Και κατέληξε: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης -Πεύκης θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα και συνεργασία, προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές μας δομές».

Επίσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας,  Νικόλαος Γκαραβέλλας και ο Διευθυντής του ιδιωτικού σχολείου St. Catherine’s, Stuart Smith, απεύθυναν τις ευχές τους και δεσμεύτηκαν, καθένας από το πόστο του, να συνεχίσουν ακούραστα το κοινωνικό τους έργο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης και o δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Παπανικολάου.

Την υλοποίηση του γεύματος υποστήριξαν τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες προσέφεραν τα προϊόντα που διατέθηκαν στους παρευρισκόμενους μέσω λαχειοφόρου κλήρωσης, τις οποίες ο Δήμος ευχαρίστησε θερμά για την έμπρακτη συμμετοχή τους.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης