Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Τσικνοπέμπτη στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

Τσικνοπέμπτη στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

patouli tsiknopempti copyΣτο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε με επιτυχία ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λυκόβρυσης συμμετείχε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, όπου όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με χορό, τραγούδι και πολύ κέφι.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Γιαννικόπουλο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όλους τους γονείς που ανέλαβαν την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα», δήλωσε η κα Πατούλη και πρόσθεσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας να απολαμβάνουμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές χαράς και αισιοδοξίας, αξιοποιώντας δημιουργικά τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας, ως συστατικό ανατροφοδότησης, και ψυχικής ανάτασης».

Στο πλευρό του μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων βρέθηκε ο Σύλλογος των καθηγητών μαζί με τη Διευθύντρια κα Λυμπερτού, συμμετέχοντας, γιορτάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της εθιμοτυπικής διαδικασίας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης