Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>«Γυναίκες του σήμερα»

«Γυναίκες του σήμερα»

peykh copy copy copy copy copyΤις γυναίκες που γιόρτασαν μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα ευχαρίστησε με επιστολή του ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης, τονίζοντας πως πρόκειται για μια μέρα μνήμης και ευγνωμοσύνης στις γυναίκες που πρωτοστάτησαν στους αγώνες για ίσα δικαιώματα. Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος αναφέρει:

«Ευχαριστούμε πολύ όλες τις γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας στην γιορτινή συνάντηση την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, τιμώντας την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.Είναι οι γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο μέσα στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία ευρύτερα και μέσα από πολλαπλούς ρόλους και θέσεις, είναι οι γυναίκες που ξέρουν να διεκδικούν, να διασκεδάζουν, να δημιουργούν  και να αγαπούν.

Η παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου είναι μέρα μνήμης και υπενθύμισης για  τους αγώνες του γυναικείου κινήματος και για τα δίκαια αιτήματά τους. Είναι μέρα ευγνωμοσύνης για τις γυναίκες εκείνες που πρώτες αντιστάθηκαν και ζήτησαν ίδια δικαιώματα με τους άνδρες στην εργασία και στην κοινωνία.

Καθώς όμως αυτοί οι αγώνες δίδονται καθημερινά στον στίβο της ζωής είναι απαραίτητο για την συνέχιση τους να παίρνουμε ελπίδα, δύναμη και κουράγιο μέσω της αλληλεγγύης και της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών. Η σκέψη μας βέβαια δεν παύει να βρίσκεται  κοντά σε όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν έχουν την δυνατότητα και το δικαίωμα να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου μας υγεία, χαρά, δύναμη και πίστη ώστε να συνεχίσουμε η κάθε μία  και όλες μαζί τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς βία αδικία και καταπίεση.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης