Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Εκπαίδευση>Παιδικά χαμόγελα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Παιδικά χαμόγελα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

vivliothiki 7 amarysiaΜαθητικές, δημιουργικές …περιπέτειες «από Σημείο σε Σημείο»

Θετικό είναι το δείγμα της πρώτης φάσης του προγράμματος «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017» που πραγματοποιεί η Δημοτική βιβλιοθήκη. Οι μαθητές απόλαυσαν είκοσι μέρες γέλιου, χαράς και δημιουργικής γνώσης, μέσα από μια σειρά ενδιαφέρουσες δράσεις στο πνεύμα του προγράμματος.

Το πρόγραμμα με θέμα: «Περιπέτειες από Σημείο σε Σημείο», που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, υλοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος, ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου σε 150 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Οι εθελοντές ετοίμασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις για τον κόσμο, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, πολύ παιχνίδι και χαρά. Η πρώτη φάση άφησε μεγάλη ικανοποίηση σε όλους και δημιούργησε προσδοκίες για το επόμενο διάστημα, όπου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τόνισε το ρόλο και τη σημασία του στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκαν για τις ιδέες και την αγάπη, με την οποία αγκάλιασαν τη δράση.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης