Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Εκπαίδευση>Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Καλή επιτυχία στους διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας»

Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Καλή επιτυχία στους διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας»

theodwrakopoulos diefthintes amarysiaΕυχές για καλή επιτυχία στο έργο τους έστειλε με ανακοίνωσή του προς τους διευθυντές που τοποθετήθηκαν στα σχολεία ως το 2020, ο επικεφαλής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός αναφέρει:

« Από την 1η Αυγούστου έως τις 31 Ιουλίου 2020, δηλαδή για τρία χρόνια, ορίστηκε η θητεία των διευθυντών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα δώδεκα σχολεία του Δήμου μας και βεβαίως για το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων της Πεύκης. Οι τοποθετήσεις έγιναν με βάσει την ειδική βαθμολογία των υποψηφίων διευθυντών και την προτίμηση των σχολείων που δήλωσαν οι ίδιοι. Στην περιοχή μας οι αλλαγές ήταν λίγες, οπότε συνεχίζουν οι περισσότεροι από τους παλαιούς με ανανεωμένη την εντολή. 

«Εκ μέρους της μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης εύχομαι σε όλους τους διευθυντές των σχολείων του δήμου μας καλή επιτυχία στο έργο τους. Εμείς θεωρούμε ότι τα σχολεία μας πρέπει να αποτελούν την κορυφαία προτεραιότητα του δήμου μας και για το λόγο αυτό θα είμαστε δίπλα στους μαθητές, τους διευθυντές και τους γονείς» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης-Λυκόβρυσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διευθυντές που εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία της Πεύκης και της Λυκόβρυσης για το σημαντικό έργο που προσέφεραν.

Ποιοι τοποθετήθηκαν διευθυντές για την επόμενη τριετία.

Πρώτα στα Δημοτικά Σχολεία:

Στο 1ο Πεύκης ο Ευστάθιος Σπαθιας, στο 2ο Πεύκης ο Κωνσταντίνος Καβρουματζης, στο 3ο Πεύκης παρέμεινε με υψηλή βαθμολογία ο Κωνσταντίνος Θηβαίος και στο 4ο Πεύκης η Ειρήνη Τζόβλα. Στο Ειδικό Σχολείο τοποθετήθηκε εκ νέου η Μαριάνα Χατζοπούλου, η οποία είχε τη 12η θέση στη βαθμολογία μεταξύ όλων των υποψηφίων της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας.

Να σημειωθεί ότι ο Αθανασιος Καραστάθης, που ήταν διευθυντής στο 1ο ανέλαβε το 7ο Μεταμόρφωσης, ενώ η Ιωάννα Αργυρίου, που προ διετίας ήταν διευθύντρια στο 2ο δημοτικό Πεύκης και πέρυσι ανήκε στο διδακτικό προσωπικό του 3ου δημοτικού, ανέλαβε τη διεύθυνση του 5ου δημοτικού Νέου Ηρακλείου, έχοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας.

Στα Δημοτικά Σχολεία της Λυκόβρυσης τοποθετήθηκαν: Στο 1ο παρέμεινε με υψηλή βαθμολογία ο Παντελής Νάσσης και στο 2ο η Κωνσταντίνα Ευαγγέλου.

Στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης τοποθετήθηκε ο Γεώργιος Μπαλουγιας και στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης η Θεοδώρα Μαζιώτη, η οποία παρέμεινε διευθύντρια έχοντας την 3η θέση στη γενική  βαθμολογία των υποψηφίων όλης της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας και μπορούσε να επιλέξει όποιο σχολείο ήθελε. Στο Γυμνάσιο της Λυκόβρυσης ανέλαβε η Μαρία Λυμπερτού, έως τώρα διευθύντρια (επιτυχημένη) του 1ου Γυμνασίου Πεύκης. 

Στο 1ο Λύκειο Πεύκης ορίστηκε εκ νέου ο Ανδρεας Κότσιφας και στο 2ο Λύκειο εκ νέου η Ιωάννα Κουραμπέα. Και οι δυο είχαν υψηλές βαθμολογίες. Στο Λύκειο Λυκόβρυσης τοποθετήθηκε εκ νέου ο Ιωάννης Μαρμαγγιωλης.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης