Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Εκπαίδευση>Συγχαρητήριο μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Συγχαρητήριο μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

marina patouliΣυγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και ευχές για καλή σταδιοδρομία απευθύνει με ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, αναφέροντας τα εξής:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, που μετά από μια κοπιαστική και επίπονη περίοδο εκπαιδευτικής πορείας κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια αυτή αναδεικνύονται οι διαχρονικές αξίες της νεολαίας μας πουαγωνίζεται με αυταπάρνηση για να κατακτήσει τη γνώση και να οικοδομήσει με προσήλωση και όραμα τη νέα Ελλάδα της Αριστείας, της δημιουργικής λογικής, της καινοτομίας και της ειλικρινούς προσφοράς. Ο τόπος μας, η Λυκόβρυση και η Πεύκη, -για άλλη μία φορά-, με υπερηφάνεια συνεχίζει την παράδοση των υψηλών επιδόσεων στις πανελλαδικές εξετάσεις, με τ' αποτελέσματα να επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητα των παιδιών μας, τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν η οικογένεια και οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς, στους ήρωες μιας μάχης χωρίς τέλος, αλλά και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς,που μοιράζονται με αίσθημα προσφοράς, εξολοκλήρου την αγωνία και το πρόβλημα του κάθε παιδιού.

Στον αγώνα των εξετάσεων και της ευρύτερης δοκιμασίας πάντα υπάρχει το επόμενο βήμα. Και απευθύνομαι σε όσους δενκατάφεραν να πετύχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Τίποτα δεν κρίνεται και δε σταματά σε μια εκπαιδευτική διαδικασία. Η ζωή είναι ένας αδιάλειπτος αγώνας για γνώση, ανατροφοδότηση και κατάκτηση νέων στοχεύσεων. Αυτό που χρειάζεται είναι να οπλίζεσαι συνεχώς με τις αρετέςτης υπομονής, της επιμονής, τηςεγκαρτέρησης και των υψηλών ιδανικών που προσφέρει η «κιβωτός» της εκπαίδευσης. Πάντα υπάρχει η πρόκληση για νέους δρόμους, για νέες προοπτικές.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλό και δημιουργικό ξεκίνημα, κάνοντας πράξη τα όνειρά σας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης