Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Εκπαίδευση>Χαμόγελα στην έναρξη των παιδικών σταθμών

Χαμόγελα στην έναρξη των παιδικών σταθμών

stathmoi lykovryshΔιάπλατα χαμόγελα από τους μικρούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στις 4/9, πρώτη ημέρα λειτουργίας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στο νέο σχολικό έτος 2017-2018. Τα μικρά του Δήμου έπαιξαν, γέλασαν, δημιούργησαν, ζωγράφισαν, ξεκινώντας και φέτος τα μοναδικά ταξίδια της παιδικής τους ανάπτυξης.
Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, ευχήθηκε μία ζεστή χρονιά, γεμάτη με πολλή αγάπη, γνώση και δημιουργικό παιχνίδι, ενώ σημειώνει ότι το γραφείο του θα είναι πάντα ανοιχτό για όλες τις οικογένειες του Δήμου.
Από την πλευρά τους, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη και Μαριάννα Μαμαλάκη αντίστοιχα, ανοίγουν μία μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς μπόμπιρες και τις μικρές πριγκίπισσες των Παιδικών Σταθμών, ενώ θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίπλα στα μικρά και τις οικογένειές τους για να συζητήσουν και να επιλύσουν καθετί που τούς απασχολεί ή θα τους απασχολήσει μελλοντικά.
Τέλος, καλή δύναμη στον μαγικό κόσμο των μικρών των Παιδικών Σταθμών εύχονται ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης