Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Εκπαίδευση>Πρώτο κουδούνι με ευχές και χαμόγελα!

Πρώτο κουδούνι με ευχές και χαμόγελα!

agiasmos 1Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, ήχησε για όλους στις γειτονιές της Λυκόβρυσης Πεύκης καλώντας μικρούς και μεγάλους στον πατροπαράδοτο Αγιασμό που σηματοδοτεί κάθε χρόνο την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς.

Δεκάδες μαθητές φόρεσαν τα καλά τους, πήραν τους γονείς από το χέρι και ξεχύθηκαν στις αυλές των σχολείων άλλοι για πρώτη φορά, με την γλυκιά αγωνία του καινούριου, άλλοι για να συναντήσουν παλιούς φίλους και συμμαθητές, δασκάλους και καθηγητές και να μοιραστούν τις αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης με στόχο το καλωσόρισμα παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών στη νέα σχολική χρονιά 2017-2018, επισκέφθηκε τα σχολεία: 4ο Δημοτικό Πεύκης, 1ο Δημοτικό και 5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Πεύκης, 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης και 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης.

Στο μήνυμά του, ο κ. Μαυρίδης ευχήθηκε καλή δύναμη για μία νέα δημιουργική χρονιά, γεμάτη από τη χαρά της μάθησης και την έμπνευση για ζωή που με ξεχωριστό τρόπο γνωρίζουν τα παιδιά και η νέα γενιά να προσφέρουν στην κοινωνία. Ειδικότερα, αναφέρει: «Μια νέα αρχή ξεκινά και φέτος με την έναρξη του σχολικού έτους. Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία στη χώρα μας, είμαστε σίγουροι ότι η Παιδεία μπορεί να δώσει την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι από καρδιάς δύναμη, υπομονή και επιμονή στους μαθητές, στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς της Λυκόβρυσης Πεύκης, που καλούνται και φέτος να αναλάβουν με επιτυχία όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και πολύπλευρο ρόλο. Να ταξιδέψουν με τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της γνώσης και της ανάπτυξής τους, να τα εμπνεύσουν με αγάπη για τον τόπο τους και να τα εκπαιδεύσουν με επιμονή να κυνηγούν τα όνειρά τους ανάλογα με την ηλικία τους. Θα συνεχίσουμε και φέτος την αγαστή συνεργασία μας με την εκπαιδευτική κοινότητα της Λυκόβρυσης Πεύκης, την Ένωση Γονέων, αλλά και τους επιμέρους Συλλόγους Γονέων ανά Σχολείο προκειμένου μέσα από κοινή προσπάθεια να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας. Καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους».

Καλή δύναμη και μία δημιουργική χρονιά εύχονται από την πλευρά τους και οι κ.κ. Γιώργος Τσόλας πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο, αλλά και ο Ιωάννης Μαρμαγγιόλης πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης στη Λυκόβρυση Πεύκη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης