Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Εκπαίδευση>«Προτεραιότητα μας η Παιδεία και η ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών προτάσεων»

«Προτεραιότητα μας η Παιδεία και η ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών προτάσεων»

patouli ellinoaggliki amarysiaΕυρεία συνεργασία αναπτύσσεται μεταξύ του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων και των εκπαιδευτηρίων της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής» όπως προέκυψε από τη γόνιμη συνάντηση που είχε η πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη με το Διευθυντή των εκπαιδευτηρίων, Χριστόδουλο Κακαδιάρη, στα κεντρικά γραφεία της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στο Μαρούσι.

Η κ. Πατούλη στο πλαίσιο των συνεργασιών του Ομίλου με φορείς της εκπαίδευσης τονίζει τα εξής:

«Διαμορφώνουμε τις συνθήκες εκείνες πάνω στις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε εποικοδομητικές σχέσεις με την εκπαιδευτική κοινότητα των Βορείων Προαστίων, των φορέων και των εκπροσώπων τους, για την ανάπτυξη δράσεων που έχουν στο επίκεντρο τον μαθητή. Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα την παιδεία, προάγοντας μέσα από εξειδικευμένες πρωτοβουλίες τον κοινωνικό ρόλο της εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή των εκπαιδευτηρίων της Ελληνοαγγλικής Αγωγής κ. Κακαδιάρη για τη γόνιμη συνάντηση που είχαμε, θέτοντας από κοινού ένα δυναμικό πλαίσιο ποιοτικής συνεργατικότητας με άμεσους αποδέκτες τα παιδιά και την ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών προτάσεων. Συνεχίζουμε την προώθηση αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης και ανταποδοτικής συνεργασίας με όλους τους φορείς που θέτουν στο επίκεντρο των ενεργειών τους τους πανανθρώπινους σκοπούς που υπηρετεί διεθνώς η UNESCO».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης