Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>Συνάντηση στο δημάρχειο Μαυρίδη - Toubassi

Συνάντηση στο δημάρχειο Μαυρίδη - Toubassi

mavridis presvis amarysiaΤον πρέσβη της Παλαιστίνης Marwan Emile Toubassi υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, με τον οποίο είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Σκοπός της συνάντησης η ανταλλαγή πολιτιστικών παραστάσεων, ενδιαφερόντων και σκέψεων με στόχο τη μεταξύ τους συνεργασία για την προσφορά ποιοτικού πολιτιστικού περιεχομένου στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης.

Όπως τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση του εξοχότατου Πρέσβη της Παλαιστίνης Marwan Emile Toubassi με στόχο να προωθήσουμε πολιτιστικές συνεργασίες στον Δήμος μας. Ο Πολιτισμός, σε όλες του τις εκφάνσεις και τις οπτικές ανά τον κόσμο πλουτίζουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τον ψυχικό και πνευματικό μας κόσμο. Αποτελούν προϋπόθεση της εξέλιξής μας και για εμάς ως διοίκηση σημαντική προτεραιότητα να προάγουμε και να προωθούμε εκδηλώσεις που μας ενώνουν, που αναδεικνύουν την ποιότητα του χαρακτήρα που μας διακρίνει, εκδηλώσεις και πολιτιστικό περιεχόμενο που θα είναι αρωγοί μας για μία καλύτερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης έδωσε ως αναμνηστικό δώρο της συνάντησής του με τον πρέσβη της Παλαιστίνης, το ιδιαίτερα επιμελημένο λεύκωμα λεύκωμα του Ιστορικού και Λαογραφικού Συλλόγου Πευκιώτικες Ρίζες για την ιστορική πορεία και της μνήμες από την εποχή που ονομαζόταν ακόμη Μαγκουφάνα!

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης