Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην εκδήλωση για την Εθνική εορτή των Γάλλων

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην εκδήλωση για την Εθνική εορτή των Γάλλων

20170714 205807Στην εκδήλωση για την Εθνική Γιορτή της Γαλλίας που πραγματοποιήθηκε στους κήπους του Γαλλικού Ινστιτούτου παραβρέθηκε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους.

Ένα από τα κύρια θέματα της εκδήλωσης, οικοδεσπότης της οποίας ήταν ο Γάλλος Πρεσβευτή στην Αθήνα, Christophe Chantepy, ήταν η υποψηφιότητα της χώρας για την ανάληψη από το Παρίσι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Στην σχετική του ανακοίνωση, ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναφέρει:

«Προσκεκλημένοι του πρεσβευτή στην παραδοσιακή δεξίωση που παρέθεσε σε διπλωμάτες, πολιτικούς και ανθρώπους του πολιτισμού, των τεχνών και της επιστήμης, το πρώτο πράγμα που συναντήσαμε με τη σύζυγό μου Κατερίνα Τζήκα, μετά την είσοδο στους κήπους, ήταν τα μπάνερ με το σήμα της υποψηφιότητας.

Για την υποψηφιότητα θα αποφασίσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αρχές Σεπτεμβρίου στη Λίμα του Περού. Αυτή την ώρα η πρότασή του προέδρου της Μπαχ είναι να αναλάβουν το Παρίσι και το Λος Άντζελες τη διοργάνωση των Αγώνων του 2024 και του 2028.

 Ο πρέσβης στη σύντομη συζήτηση που είχαμε εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά για το Παρίσι. Το ίδιο μας είπε και η μεγάλη αοιδός Νάνα Μούσχουρη με την οποία είχαμε συναντηθεί πολλές φορές όταν η Αθήνα διεκδικούσε την χρυσή Ολυμπιάδα του 1996 και η ίδια μετείχε πολύ ενεργά στην προσπάθεια. Η Μούσχουρη, είναι ακόμη στις πρώτες θέσεις στις πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως αφού έχει φθάσει στα 300 εκατομμύρια.»    

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης