Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>«Εταιρικός Συμπολίτης» από τον Δήμο

«Εταιρικός Συμπολίτης» από τον Δήμο

etairikoi sympolites 1 amarysiaΔίκτυο συνεργασιών με δωρεές και χορηγίες στην τοπική κοινωνία και τους δημότες

Τον θεσμό του «Εταιρικού Συμπολίτη» καθιερώνει ο Δήμος, επιθυμώντας να αποδώσει τα εύσημα στις εταιρείες της οικονομικής λειτουργίας της αγοράς που στηρίζουν τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές του, με τελικό στόχο το συλλογικό καλό.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου αναπτύσσεται δίκτυο συνεργασιών επικεντρωμένο στις δωρεές, προσφορές και χορηγίες που πραγματοποιεί η επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητάς της και μπορούν να βελτιώσουν, σε συνδυασμό με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Δήμου, την καθημερινότητα της πόλης.

Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα, τα καταστήματα Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης και Πεύκης της Τράπεζας Πειραιώς ενίσχυσαν τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τη δωρεά ποσού 1.500 ευρώ μέσω επιταγής που παρέλαβε ο δήμαρχος από τον διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Αμαρουσίου της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μοσχόπουλο.

• Αυτές τις μέρες μια ακόμη συνεργασία ολοκληρώθηκε, με τον Δήμο να παραλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια για τα σχολεία του της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά την ευγενική χορηγία των ΕΛΠΕ /ΕΚΟ (Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια).

• Πρόσφατη και η δράση εξωραϊσμού του αύλειου χώρου του 1ου – 3ου & 4ου Νηπιαγωγείου Πεύκης σε συνεργασία με την Janssen Ελλάδος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης