Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>«Η αλήθεια για την συνάντηση στις 18/10 στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης»

«Η αλήθεια για την συνάντηση στις 18/10 στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης»

Fwtidis 5 amarysia copyΣυνέχεια στην ιστορία έδωσαν με νέα, κοινή τους επιστολή, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης και ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, στην οποία εξιστορούν τι συνέβη κατά την επίμαχη συνάντηση, ενώ απαντούν στους επικριτές τους, δηλώνοντας αδιαφορία για «μικροπολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικές συμπάθειες, προτιμήσεις και φιλοδοξίες». Παράλληλα, καλεί τους πολίτες «να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις προσπάθειες μας ώστε να λύσουμε τα ούτως ή  άλλως γνωστά προβλήματα που παρουσιάζονται στην έναρξη κάθε μαθητικής χρονιάς του ωδείου». Συγκεκριμένα, στην επιστολή τους αναφέρουν:

«Με τη θεσμική μας ιδιότητα ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. καταβάλαμε και καθημερινά  καταβάλουμε μαζί με το Δ.Σ. του ΠΕ.Α.Π. κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή λειτουργία των δομών του ΠΕ.Α.Π. και τη διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων.

Με αυτό το σκεπτικό και για τη λύση των γνωστών σε όλους προβλημάτων που παρουσιάζονται στην έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς στη λειτουργία των δομών του ΠΕ.Α.Π. και σχετικά με τις συμβάσεις των εργαζομένων για ενημέρωση και ανταλλαγή σκέψεων – προτάσεων, ορίσαμε συνάντηση μαζί τους, άλλωστε αυτοί το ζήτησαν, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου και να εξασφαλιστούν οι εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων του.

Δυστυχώς μια απρόσκλητη ομάδα Δημοτικών Συμβούλων με video και κάμερες έκανε την εμφάνισή της και όπως αποδείχτηκε σκοπός και στόχος της ήταν να ματαιώσει ένα δημοκρατικό διάλογο μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης του ΠΕ.Α.Π., να δημιουργηθούν πλασματικές εντάσεις ώστε να μην πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Γιατί άραγε; Ποιος ήταν ο στόχος και ο σκοπός τους;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Προκειμένου να αποφύγουμε τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων όπως φαίνεται ότι επιδιώκουν οι απρόσκλητοι καλεσμένοι αποφασίσαμε με τον Αντιπρόεδρο την αποχώρηση μας.

Για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται σχετικά με την συνάντηση μας και προσωπικά για τη μαρτυρία μας για όσα επικαλείται ο κ. Σκαμάκης  δηλαδή για προπηλακισμό και ύβρεις εναντίον του κατηγορηματικά σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπέπεσε τίποτα από όλα αυτά  στην αντίληψή μας.  Γεγονός είναι ότι η αναστάτωση αυτή δεν τιμά  κανένα, δεν προάγει τον πολιτισμό, δεν βοηθά καθόλου και κυρίως δεν δίνει λύση στα προβλήματα των εργαζομένων και βέβαια δεν συντελεί στη σωστή λειτουργία του Ωδείου και των 200 και πλέον μαθητών του.

Παράκληση, επειδή πιστεύουμε ότι όλοι μας Προεδρείο – Δ.Σ. του ΠΕ.Α.Π. και εργαζόμενοι θέλουμε την ανεμπόδιστη και χωρίς προβλήματα λειτουργία των δομών του και ιδιαίτερα του Ωδείου μας.

Άλλωστε η διοίκηση και το σύνολο των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου είναι ενημερωμένο για τις εξελίξεις, τους ευχαριστούμε θερμά για την οικειοθελή τους προσέλευση για την έναρξη των μαθημάτων. Ωστόσο για την ορθή λειτουργία του Ωδείου και την κάλυψη του προσωπικού κρίθηκε καλό – ήδη και από προηγούμενες διοικήσεις του ΠΕΑΠ - να υπογραφεί από την πλευρά των καθηγητών μία βεβαίωση για την εθελοντική τους προσφορά, διαδικασία που έγινε αποδεκτή από τη συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών του Ωδείου. 

Για αυτό σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις προσπάθειες μας ώστε να λύσουμε τα ούτως ή  άλλως γνωστά προβλήματα που παρουσιάζονται στην έναρξη κάθε μαθητικής χρονιάς του ωδείου.

Οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες, οι προσωπικές συμπάθειες, προτιμήσεις, και φιλοδοξίες όταν πλήττουν  πρωτίστως μαθητές και κοινωνικές δομές καλό θα είναι να μας αφήσουν παγερά αδιάφορους όλους μας και βέβαια μακριά από εγωιστικές ικανοποιήσεις .

Υπάρχουν άλλοι χώροι και πεδία δόξης λαμπρά για τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις.

Έτσι θα αποδείξουμε όλοι μας στην Κοινωνία που μας παρακολουθεί και μας εκλέγει την υπεύθυνη στάση μας απέναντι στα προβλήματα και όχι με λόγια αλλά με πράξεις

γιατί όλοι μας παρακολουθούν με ενδιαφέρον για το Δήμο και όλοι καθημερινά κρινόμαστε.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης