Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>Χρήστος Φωτίδης: «Η αλήθεια πάντα, στο τέλος, νικά το ψέμα»

Χρήστος Φωτίδης: «Η αλήθεια πάντα, στο τέλος, νικά το ψέμα»

fotidis amarysia«Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο».

Ανακοίνωση, με την οποία απαντά σε όλους τους επικριτές του σχετικά με την προκήρυξη για την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο εξέδωσε ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, στην οποία κάνει λόγο για «λάσπη» που «επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Δημοσιεύθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2017 η προκήρυξη για την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης. Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν πολλά από τους συναδέλφους κυρίως της αντιπολίτευσης, με κυριότερο ότι με ευθύνη του ΠΕΑΠ δεν προχωρούσαμε στην προκήρυξη των θέσεων, προκειμένου να “μαγειρέψουμε” όπως υποστήριζαν τις προσλήψεις.

Βέβαια, η αλήθεια πάντα, στο τέλος, νικά το ψέμα και η ανάρτηση της προκήρυξης έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η τελική απόφαση έγκρισης των προσλήψεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, όπως φαίνεται και στην παρ. 5 της σχετικής ανακοίνωσης της προκήρυξης, υπεγράφη στις 3/11/2017, ημέρα Παρασκευή, κοινοποιήθηκε στις 6/11/2017 όπως φαίνεται στο συνημμένο έγγραφο και ήδη από 9/11/2017 η προκήρυξη δημοσιεύθηκε με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η “παραφιλολογία” λαμβάνει τέλος, και η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης