Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>«Οι γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα»

«Οι γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα»

1BWFΣτην τελετή «Athens Business Women Forum 2017» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη. Την εκδήλωση θέσπισης βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η Περιφέρεια Αττικής, ακολουθώντας το παράδειγμα της διεθνούς πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις γυναικών – επιχειρηματιών, ενώ η κ. Πατούλη στο πλαίσιο των επαφών της συνεχάρη τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο για τη διοργάνωση.

 «Οι Γυναίκες δυναμικά μπροστά και στην επιχειρηματικότητα αναδεικνύουν τον πολυσχιδή και αξιόλογο ρόλο που διαδραματίζει η γυναικεία προσωπικότητα στις μέρες μας. Διεκδικώντας ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, καινοτομώντας και αξιοποιώντας το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο μπορούν να συμβάλουν στην τόνωση του οικονομικού κλίματος, στην αύξηση των θέσεων εργασίας και να προσφέρουν νέες προοπτικές ανάπτυξης στην πατρίδα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης