Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>O Δήμαρχος στην κοπή της πίτας του Εθελοντικού Κλιμακίου

O Δήμαρχος στην κοπή της πίτας του Εθελοντικού Κλιμακίου

appΤην Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο παρουσία του Επίτιμου Προέδρου του Εθελοντικού Κλιμακίου και Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, Χορηγών και Εθελοντών η εκδήλωση «Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας» του Κλιμακίου στο Κέντρο «Ο Τέλης».

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του απέδωσε τιμή στους Εθελοντές και τους Χορηγούς και τους ευχαρίστησε για τη διαχρονική προσφορά τους, τόσο στον τόπο όσο και στον άνθρωπο. Τόνισε πως «ο Εθελοντισμός στην Πεντέλη συνεχώς διευρύνεται και προσφέρει στην αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων, στην πρόληψη και την καταστολή των πυρκαγιών, στην στήριξη των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας με είδη πρώτης ανάγκης, στην αιμοδοσία, στις υπηρεσίες των ΚΑΠΗ, στην ενισχυτική διδασκαλία».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και Γεώργιος Σούρλας, οι Βουλευτές. Χαράλαμπος Αθανασίου και Ηλίας Παναγιώταρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος  Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αντιστράτηγος  Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών  Νίκου Τόσκα, Δημήτρης Μπαϊρακτάρης, εκπρόσωπος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Παναγιώτη Κουρουπλή, ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ταξίαρχος  Δημήτριος Τσοκάνας, ο πρώην Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου  Αθανάσιος Αδαμόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Λάτση Βαγγέλης Χρόνης, ο Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου, επιχειρηματίας  Κωνσταντίνος Καζάκος, οι Χορηγοί από τα καταστήματα KOZI’S, SASI’S και Ελλήνιον, ο πρώην Πρόεδρος Εφετών  Θεοχάρης Μπίρπος, ο Υποδιοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού  Ιωάννης Ζαμάνης, ο Προϊστάμενος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης Πυρονόμος  Νίκος Λιάκος, ο Διοικητής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου  Εμμανουήλ Κουταλάς, ο Διοικητής του Παίδων Πεντέλης Βαγγέλης Τριγώνης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ  Βλάσης Σιώμος, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης και Χορηγός  Μιχάλης Κολιός, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης Λευτέρης Κιτσούλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων  Σάββας Βορέας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ιωάννης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Γιώργος Μουαμελετζής, Γεώργιος Δρόσος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης  Σούλα Σουτάδη Καπράλου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης  Μανώλης Μιχελακάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Σταύρος Λεμπετσόγλου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων  Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, Ειρήνη Βλάχου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ  Νίκος Τόλιος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ  Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής  Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας  Αγνή Ζώη, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων  Γιώτα Τσινού, το Μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ  Νικόλαος Οικονομίδης, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ Δημήτρης Μάντζιος και Παύλος Σπαντιδέας, το Μέλος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Σίσυ Ντούρη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης