Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτική>«Ξανά στο βάθρο της Ευρώπης το Αστέρι του Αστέρα Πεύκης»

«Ξανά στο βάθρο της Ευρώπης το Αστέρι του Αστέρα Πεύκης»

Tasos MavridhsΣυγχαρητήρια στην αθλήτρια του Αστέρα Πεύκης Αναστασία Παπαδημητρίου που σημείωσε σημαντικές επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έστειλε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος είχε και προσωπική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Αστέρα Πεύκης, μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο ομαδικό τραμπολίνο ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων, κατόρθωσε να κερδίσει άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο αυτή τη φορά στο ατομικό τραμπολίνο.

Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος ανέφερε σχετικά: «Οι ευχές όλων μας εδώ φαίνεται ότι απέδωσαν στο Μπακού, αλλά πολύ περισσότερο απέδωσαν οι κόποι της ίδιας της Αναστασίας Παπαδημητρίου και της προπονήτριας της στον σύλλογό της και στην Εθνική Βαρβάρας Βοϊβόδα, ώστε το αστέρι του Αστέρα να βρεθεί δύο φορές στο βάθρο των μεταλλίων της Ευρώπης.

Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο του Αστέρα Πεύκης κ. Κασάπογλου για να του δώσω εκ νέου συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο της πόλης μας και για να προσκαλέσω όλους τους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές του Αστέρα Πεύκης που συμμετείχαν στην αποστολή στο Δημαρχείο για να τους συγχαρούμε από κοντά.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης