Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από τις μικρές μπαλαρίνες του ΠΕΑΠ

«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από τις μικρές μπαλαρίνες του ΠΕΑΠ

mpaletos amarysiaΠολλά χειροκροτήματα για τις εξαιρετικές επιδόσεις και την υπέροχη ερμηνεία τους απέσπασαν οι μικροί χορευτές του Τμήματος Μπαλέτου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης Πεύκης, που παρουσίασαν μια όμορφη παράσταση με θέμα: «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας».

Οι μικρές μπαλαρίνες ταξίδεψαν το κοινό στον κόσμο της κίνησης και της έκφρασης των παιδιών όπου όλα επιτρέπονται, όλα ανατρέπονται και η καλή νεράιδα ανέλαβε να προστατέψει τους μικρούς όταν η κακιά μάγισσα επιστράτευσε τις μαγικές της δυνάμεις.

«Τα καλλιτεχνικά Τμήματα του Νομικού μας Προσώπου ΠΕΑΠ με έμπειρους δασκάλους εκπαιδεύουν τα παιδιά του Δήμου μας, στο χορό, το τραγούδι, τη ζωγραφική, την τέχνη, τον πολιτισμό, αρωγοί στη διατήρηση της κανονικότητας στη μεγάλη μας οικογένεια και στην ομαλή ανάπτυξη των παιδιών, των αυριανών μας δημοτών για τους οποίους εργαζόμαστε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Τμήματος Μπαλέτου, αλλά και σε όλους τους μικρούς καλλιτέχνες του Δήμου μας, τους φιλότεχνους γονείς τους και τις δασκάλες και δασκάλους τους που τα περιβάλλουν με αγάπη δείχνοντας έτσι τον δρόμο της ενότητας και της συνοχής που πρεσβεύουμε», ανέφερε στο μήνυμά του ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, ενώ από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, σχολίασε: «H χορευτική παράσταση 'Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας' ήταν πραγματικά και αντικειμενικά ονειρεμένη την Κυριακή 18 Ιουνίου το απόγευμα! Κατάμεστο το Δημοτικό μας Θέατρο και τα παιδιά έδειξαν τις δημιουργικές τους δυνατότητες με συνέπεια επαγγελματία! Διαβεβαιώσαμε γονείς - παιδιά και δασκάλους ότι τόσο ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης όσο και το ΠΕΑΠ, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες όλων των πολιτιστικών προσπαθειών και εκδηλώσεων, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν στα παιδιά! Θερμά συγχαρητήρια στις δασκάλες του μπαλέτου του ΠΕΑΠ, Ειρήνη Βιδάλη Ειρήνη και Ζανέτα Καλβουρίδη».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης