Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Με χορούς και τραγούδια από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο η Γιορτή του Κλήδονα 2017

Με χορούς και τραγούδια από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο η Γιορτή του Κλήδονα 2017

klidonas amarysiaΠραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή πολιτών, η γιορτή του Αϊ Γιαννιού του Κλήδονα, με τον κόσμο να συρρέει μαζικά στον χώρο του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, ξεπερνώντας τις 2.000.

Η λαϊκή αυτή γιορτή των πολιτών πού οργανώνει για 18ο χρόνο η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης καθιερώθηκε για την πόλη σαν ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός. Φέτος η γιορτή ήταν αφιερωμένη στην αλληλεγγύη των πολιτών με παράλληλα στήριξη των δομών της στην πόλη. Οι φωτιές άναψαν από νωρίς για να κάψουν τα μαγιάτικα στεφάνια δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να πηδήξουν για μια ακόμα χρονιά πάνω από αυτές.

Τα δύο χορευτικά της Κίνησης Πολιτών, μικρών και μεγάλων, χόρεψαν χορούς από την Μακεδονία, ενώ στην συνέχεια, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ανέλαβε να απογειώσει το κέφι της γιορτής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Παπαδιαμάντης απέδωσε τιμητική πλακέτα στον γνωστό καλλιτέχνη για την προσφορά του στην ελληνική λαϊκή μουσική, ενώ στην ομιλία του τόνισε ότι η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 19 χρόνια για αναβάθμιση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης