Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Πολιτιστική εκδήλωση για το ανθρωπιστικό έργο της Οικογένειας Παπαρούπα

Πολιτιστική εκδήλωση για το ανθρωπιστικό έργο της Οικογένειας Παπαρούπα

paparoupa amarysiuaΜια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, όπου η Σχολή Χορού Παπαρούπα διοργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση, αναδεικνύοντας το σπουδαίο έργο της.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος απένειμε εκ μέρους της Σχολής τιμητική πλακέτα στον πατέρα Εφραίμ.

 «Ήταν μία υπέροχη φιλανθρωπική και πολιτιστική εκδήλωση με πολλά μηνύματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα, γεμάτα με αξίες και ήθος που συγκίνησαν τους το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο  Πεύκης και αποτέλεσαν τροφή για σκέψη με στόχο τη δράση. Η οικογένεια Παπαρούπα και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου, Χριστίνα Παπαρούπα στηρίζουν έμπρακτα τις ιεραποστολές στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα. Συμμέτοχοι στην προσπάθεια του πατέρα Εφραίμ από την Ιερά Μόνη Παναγίας Χρυσοπηγής, με σημαντικό έργο, δράσεις, πρωτοβουλίες και παρουσία στην Ουγκάντα. Στηρίζουμε το ευγενικό έργο τους, νιώθουμε μεγάλη τιμή που έχουμε τέτοιους άξιους συμπολίτες και θα μας βρουν αρωγούς σε κάθε ανάλογη προσπάθεια ανάδειξης και έμπρακτης βοήθειας στο όνομα του ανθρωπισμού και της στήριξης των αδυνάτων. Ένα θερμό ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια για τις αξίες που σας διακρίνουν και το έργο σας… ήταν για μένα τιμή και χαρά να παραστώ στην υπέροχη αυτή γιορτή της Σχολής Χορού Παπαρούπα», ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Μαυρίδης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης