Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση “Ο Διάλογος των Χρωμάτων”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση “Ο Διάλογος των Χρωμάτων”

ekthesi amarysia copy copyΤις καλλιτεχνικές ανησυχίες των συμμετεχόντων στα προγράμματα του Τμήματος Ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες στην μεγάλη έκθεση με τίτλο "Ο Διάλογος των Χρωμάτων", που παρουσιάστηκε στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (Χρ. Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου).

Η έκθεση είχε διάρκεια από τις 28 Ιουνίου ως και τις 2 Ιουλίου και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία με το φιλότεχνο κοινό να έχει την ευκαιρία να θαυμάσει την εξαίρετη προσπάθεια του Τμήματος Ενηλίκων του ΠΕΑΠ, με υπεύθυνη του Εργαστηρίου την έμπειρη και δεξιοτέχνη της ζωγραφική τέχνης δασκάλα Αργυρώ Παφίλη.

Η Έκθεση απέσπασε τα συγχαρητήρια του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε: «Η προσπάθεια που καταβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι πραγματικά αξιόλογη υπό την καθοδήγηση της έμπειρης δασκάλας τους Αργυρώς Παφίλη στην οποία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το συνολικό έργο της. Οι Ενήλικες του Τμήματος του ΠΕΑΠ  δουλεύουν τα χρώματα με πολύ μεράκι και αγάπη, δημιουργώντας πραγματικές καταθέσεις ψυχής με όποιο ζωγραφικό θέμα και αν αποφασίσουν να ασχοληθούν. Τα έργα τους είναι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς τους συμπολίτες τους, έργα που αποπνέουν την αύρα καθάριων ψυχών όπου ο πολιτισμός, η αγάπη για την τέχνη και τον άνθρωπο αναβλύζουν αβίαστα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, που γιόρτασε με πολύ αγάπη μαζί με τα μέλη του Τμήματος Ενηλίκων Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ την κορυφαία αυτή παρουσίαση του έργου τους ήδη από την πρώτη ημέρα των εγκαινίων, τονίζει: «Τα έργα των συμπολιτών μας είναι πραγματικά άξια θαυμασμού και ενδεικτικά του ψυχισμού των καλλιτεχνών που βρίσκονται πίσω από αυτά. Οι συμπολίτες μας είναι άνθρωποι αξιόλογοι που μας δείχνουν ότι η τέχνη και ο πολιτισμός μάς ενώνουν και μας βοηθούν να πάμε ένα βήμα παραπέρα, όλοι μαζί ως μία οικογένεια. Πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς, αλλά και στη δασκάλα τους Αργυρώ Παφίλη για τον συντονισμό άλλης μίας υπέροχης δουλειάς!»

«Οι καλλιτέχνες του Δήμου μας είναι τα μάτια της ψυχής μας!», επεσήμανε  σχετικά η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, που συνεχάρη προσωπικά όλους τους καλλιτέχνες δημιουργούς για το εξαιρετικό τους έργο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Έκθεσης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης