Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Στη συναυλία Πολιτισμού και Αλληλεγγύης του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» η Μ. Πατούλη

Στη συναυλία Πολιτισμού και Αλληλεγγύης του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» η Μ. Πατούλη

patouli synavliaΣτο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για τη UnescoΒορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη, μαζί με το σύζυγό της, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη ανταποκρινόμενη στο πολιτιστικό και συνάμα ανθρωπιστικό κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής, με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη ταξίδεψαν το κοινό στα συγκλονιστικά μουσικά μονοπάτια του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η συναυλία που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», με τη συνεργασία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους θεατές κατά τη λήξη της εκδήλωσης.

 «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την διαχρονικά αξιέπαινη συμβολή της στην προαγωγή των ανθρωπιστικών ιδεωδών και της αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Με στοχευμένες ανθρωπιστικές δράσεις και παρεμβάσεις, προς όφελος ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού, το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί ένα ιδιαιτέρως δύσκολο έργο, στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τα ίδια τα παιδιά, που αποτελούν την ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο Αύριο. Το όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι το άσβεστο μήνυμα Αγάπης για κάθε παιδί που έχει τη δική μας ανάγκη», δήλωσε μετά την εκδήλωση η κ. Πατούλη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης