Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Μεγάλη επιτυχία στο γλέντι του Συλλόγου «Ο Τάλως»

Μεγάλη επιτυχία στο γλέντι του Συλλόγου «Ο Τάλως»

glenti 2Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης- Πεύκης «Ο Τάλως» στο κρητικό κέντρο «Αόρη».

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου εντυπωσίασαν με τους όμορφους χορούς τους και παρέα με τον Γρηγόρη Αλυσσανδράκη, αλλά και τον Μανιώρο που διασκέδασαν με την μουσική τους, ταξίδεψαν τους παριστάμενους νοερά μέχρι την όμορφη Κρήτη.

 Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος εκφράζει την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης όλους όσοι παρευρέθησαν και όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία της και ιδιαίτερα τις χορεύτριες – χορευτές του που την ομόρφυναν με την λεβεντιά τους.  Επίσης ευχαρίστησε θερμά τον χοροδιδάσκαλο Γιώργο Φραγκάκη, τη συνεργάτιδα του Εμμανουέλα Τσώρου καθώς και τον δάσκαλο λύρας,  Γρηγόρη Αλυσσανδράκη.

 Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες επεφύλαξε για τους επιχειρηματίες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στη συνέχεια υποστήριξε τη λαχειοφόρο αγορά.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης