Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Γιορτή μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Γιορτή μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

poster clubunescovp amarysiaΣε μια μεγάλη γιορτή αγάπης, χαράς και αλληλεγγύης ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων υποδέχεται τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαρμόσυνων συναισθημάτων, δημιουργικών εκπλήξεων και νεανικής αθωότητας.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού στην Αθήνα (Ζηνοδώρου 3), από τις 3 το μεσημέρι, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, μαζί με την παιδική χορωδία της Unesco Β.Π.(διεύθυνση – διδασκαλία: Εύη Χλωρού) θα ενώσουν τις φωνές τους με τους μικρούς φίλους της Κιβωτού και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου σε ένα ανεπανάληπτο σκηνικό μουσικής πανδαισίας, αντλώντας έμπνευση από τη ζεστασιά των Χριστουγέννων. Την εορταστική ατμόσφαιρά θα λαμπρύνει με την παρουσία του ο επώνυμος τραγουδιστής «Βο», δίνοντας χαρά στα παιδιά και απογειώνοντας το κέφι, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Όμιλος, δηλώνοντας ένθερμος υποστηρικτής και πρεσβευτής όλων των φιλανθρωπικών δράσεων που προωθεί με υπευθυνότητα και στρατηγική ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ως Όμιλος με ανθρωπιστικά και κοινωνικά αντανακλαστικά, βάζουμε την προσωπική μας σφραγίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ενισχύοντας παράλληλα το μεγαλόπνοο έργο της Κιβωτού. Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία αυτή εξασφαλίσαμε και προσφέρουμε σημαντικές χορηγίες σε όλα τα μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα:

150 κάρτες υγείας - δωρεάν ετήσιου προληπτικού ελέγχου στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Βιοιατρική.

Εκπαιδευτικές υποτροφίες του Ομίλου ΙΕΚ-Ακμή.

Εκατοντάδες παιχνίδια και δώρα από υποστηρικτές και φίλους του Ομίλου.

Μεγάλες ποσότητες τρόφιμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τηνΔ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων:

«Ο Όμιλος μας στέκεται αρωγός ενόψει των εορτών, αλλά και σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του κοινωνικού λειτουργήματος που επιτελείται στην Κιβωτό του Κόσμου.Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας παιδιά και αυτό δε πρέπει να το ξεχνάμε. Οφείλουμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στις ανάγκες κάθε ανθρωπιστικής οργάνωσης στη χώρα μας και να στηρίζουμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα το τεράστιο έργο τους. Η Κιβωτός του Κόσμου και προσωπικά ο δημιουργός της Πατέρας Αντώνιος αποτελούν σπουδαία πρότυπα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε βαθιά κρίση αξιών και θεσμών. Με όχημα τις αρχές που πρεσβεύει η UNESCO διεθνώς χτίζουμε καθημερινά γέφυρες αγάπης και ανθρωπισμού με φορείς της Κοινωνίας που αγκαλιάζουν τον Άνθρωπο, τις ανάγκες του και προσφέρουν στις νέες γενιές ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, στηρίζοντας μέσω σημαντικών χορηγιών, τη χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης που διοργανώνουμε. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και θέληση για ειλικρινή προσφορά, φωτίζοντας ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα στην Πατρίδα μας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης