Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Πρόσκληση συμμετοχής στην χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

Πρόσκληση συμμετοχής στην χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

clubunescovp choirΑνοικτή πρόσκληση προς όλους να συμμετέχουν στην επαγγελματική - παιδική – νεανική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. απηύθυνε η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη με επιστολή της προς γονείς και μαθητές. Στην επιστολή της, η κα Πατούλη αναφέρει:

«Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητοί μαθητές,

Ως Όμιλος για την UNESCO Β.Π. ενεργώντας υπεύθυνα και έχοντας στο επίκεντρο τους νέους και τη μετάδοση πνευματικών ερεθισμάτων που πηγάζουν από την ανεξάντλητη κιβωτό του Πολιτισμού και των εκφάνσεών της, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να δηλώσετε συμμετοχή στη νεοσύστατη επαγγελματική – παιδική - νεανική χορωδία του Ομίλου μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι εντελώς δωρεάν για όλους, αφορούν μαθητές ηλικίας: 6  έως 15 χρόνων και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, -κάθε Σάββατο-, σε αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο Δήμο Αμαρουσίου (Οδός: Βασιλίσσης Σοφίας 85 - ισόγειο).

Σκοπός της χορωδίας θα είναι να υποστηρίζει με την παρουσία της τις ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο Όμιλος. Την επιμέλεια των μαθημάτων και την καθοδήγηση των μαθητών θα έχει η εκπαιδευτικός μουσικής – μαέστρος κα Εύη Χλωρού. Για την οργάνωση και συγκρότηση του ολοκληρωμένου σχήματος της χορωδίας οι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από audition το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου από τις15.00 έως τις 16.00 μ.μ. στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο: 6987603535.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης