Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Σε εκδηλώσεις του Δήμου η Μαρίνα Πατούλη

Σε εκδηλώσεις του Δήμου η Μαρίνα Πατούλη

patouli pita copyΣτην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 1ου Συστήματος των Αεροπροσκόπων της Πεύκης, παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCOΒ. Προαστίων καΜαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης στην Πεύκη.

Μιλώντας με θέρμη η ίδια για τα ιδανικά του προσκοπισμού, για τη θέληση των νέων παιδιών να συμμετέχουν σε φορείς κοινωνικής ευαισθητοποίησης αλλά και την ενθάρρυνση των γονέων προς κατευθύνσεις με εκπαιδευτικό και εθελοντικό χαρακτήρα, αφιέρωσε το κομμάτι της σε όλους τους νέους που συμμετέχουν στη μεγάλη οικογένεια των προσκόπων. Η κα Πατούλη τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι πρόσκοποι είναι μέρος της ιστορίας της Πεύκης καθώς και πολύτιμοι κοινωνικοί εταίροι διαχρονικά, δίνοντας το «παρών» σε κάθε μικρή ή μεγάλη συλλογική προσπάθεια περιβαλλοντικής, κοινωνικής ευαισθητοποίησης και εθελοντικής προσφοράς». Ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, με το παράδειγμα του προσκοπισμού να κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας, αποτελώντας την αέναη δύναμη κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης όλων των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, -την ίδια ημέρα-, η κα Πατούλη αγκάλιασε τη δημιουργική προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης δίνοντας το «παρών» στο αποκριάτικο πάρτυ των παιδιών, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Σχολείου. Στην καθιερωμένη γιορτινή ατμόσφαιρα, οι «μικροί» μασκαράδες με τις μοναδικές τους μεταμφιέσεις και το αξεπέραστο κέφι παρακίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους στους latin χορευτικούς ρυθμούς, δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα της Αποκριάς. Η κα Πατούλη συνομίλησε με πολλούς γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και με το Προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους οποίους και συνεχάρη για την άρτια διοργάνωση.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης