Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Πολιτισμός>Έκθεση και bazaar δημιουργών τέχνης διοργανώνει το ΠΕ.Α.Π.

Έκθεση και bazaar δημιουργών τέχνης διοργανώνει το ΠΕ.Α.Π.

peykhΈκθεση και bazaar δημιουργών τέχνης με έργα δημιουργών δημοτών ή κατοίκων του Δήμου διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Περιβάλλον- Αθλητισμός- Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.) του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαρτίου  2018 (από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.).

Α. ΣΚΟΠΟΣ

Ο σκοπός αυτής της διοργάνωσης του Νομικού Προσώπου (ΠΕ.Α.Π.) εντάσσεται στην προσπάθεια να δώσει ευκαιρία στους δημιουργούς ώστε:

•να προωθήσει την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου

•να παρουσιάσει τα έργα τους

•να συντελέσει στην αλληλογνωριμία των δημιουργών του Δήμου

•να οδηγήσει στη γνωριμία τους με το κοινό και

•να μυήσει τους νέους στις εικαστικές δημιουργίες.

Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η έκθεση διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης και είναι ανοιχτή για όλες τις τεχνοτροπίες, μορφές και τάσεις.  Σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος Δημιουργοί Αντικειμένων Τέχνης, άνω των 20 ετών που είναι  Δημότες ή Κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου μας.

Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ

1. Για τη συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Ν.Π.Δ.Δ ΠΕ.Α.Π., (Ελ. Βενιζέλου 15 & Ρ. Φεραίου, στην Πεύκη τηλ. 210-6140612 και 210-6145456) μέχρι και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρες  10:00 -14:00 επισυνάπτοντας  έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι Δημότες ή Κάτοικοι ή υπάλληλοι του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).

Η  πλήρωση των 60 θέσεων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και με βάση οικονομικά κριτήρια. Θα προηγηθούν άνεργοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Μετά την οριστική επιλογή,  οι συμμετέχοντες θα κληθούν να εισφέρουν 10 ευρώ έκαστος , προκειμένου να χορηγηθεί το ποσό στις κοινωνικές δομές του Δήμου, και να γίνει ως εκ τούτου δεκτή η συμμετοχή τους.

2.  Για τη θέση που θα καταλάβει ο κάθε εκθέτης στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 18.00. Μετά την κλήρωση καθώς επίσης και την Παρασκευή  23  Μαρτίου  από τις 08:00 π.μ θα μπορεί να γίνει το στήσιμο των αντικειμένων από τους εκθέτες.

3. Το Νομικό Πρόσωπο ΠΕ.Α.Π. ουδεμία ευθύνη φέρει για την πώληση των προϊόντων καθώς και την αποζημίωση εξαιτίας οποιουδήποτε γεγονότος οφειλομένου σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά, διάρρηξη, φθορά κλπ.) για απώλεια ή καταστροφή των έργων αντικειμένων των δημιουργών.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης