Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Τοπικές Δράσεις>Πληρότητα συμμετοχών στην εκδρομή της 23ης Οκτώβρη

Πληρότητα συμμετοχών στην εκδρομή της 23ης Οκτώβρη

Iwnia 1 amarysia copyΜε μεγάλη επιτυχία και πληρότητα συμμετοχών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «ΙΩΝΙΑ» στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, στη Λίμνη Ευβοίας και στην Χαλκίδα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου: «Ο καιρός ήταν αρκετά καλός και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους εκδρομείς να γνωρίσουν και να θαυμάσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, να προσκυνήσουν με ευλάβεια το σκήνωμα του Αγίου, να γευματίσουν στη γραφική Λίμνη Ευβοίας, να δουν από κοντά το μοναδικό φαινόμενο της παλίρροιας, αλλαγής κατεύθυνσης των νερών στην γέφυρα του Ευρίπου και τέλος να απολαύσουν τον περίπατο και τον απογευματινό τους καφέ στην πόλη της Χαλκίδας.

Το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν οι εκδρομείς και η άρτια οργάνωση, που φρόντισε ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έκαναν όλους να δώσουν ραντεβού για την επόμενη εκδρομή!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους εκδρομείς μέλη και φίλους για τη συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά τους όπως επίσης και το τουριστικό γραφείο για την αγαστή συνεργασία του και την ασφαλή μεταφορά των εκδρομέων».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης