Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Τοπικές Δράσεις>Επιτυχημένος εορτασμός!

Επιτυχημένος εορτασμός!

talos eortasmos amarysiaΟ Κρητικός Σύλλογος «ΤΑΛΩΣ» του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με το ΚΟΙΠΑΠ στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης για την Επέτειο της αυτοθυσίας των Κρητικών στο Αρκάδι. Ο Παπα Αναστάσης Λάμπρου της ενορίας Ζωοδόχου Πηγής - Λυκόβρυσης μιλώντας για την θυσία ετέλεσε την ευγνωμοσύνη δέηση. Την κεντρική ομιλία εξιστορώντας λεπτομερώς τα γεγονότα έκανε ο Πρόεδρος επί τιμή του ΤΑΛΩΣ Πτέραρχος ε/α κος Στέλιος Πετρουλάκης. Επίσης χαιρέτισαν  την εκδήλωση ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, κος Αντώνης Τσελέντας και κα Μαριάννα Μαμαλάκη Καθώς και ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου ο «ΤΑΛΩΣ» Γεώργιος Καρχιλάκης. Την παράσταση έκλεψαν τα κοπέλια του χορευτικού με τις κρητικές ενδυμασίες που χόρεψαν παρουσία του δασκάλου τους Γιώργου Φραγκάκη.

Σύσσωμο το Δ.Σ παρερεύθη στην εκδήλωση η αντιπρόεδρος Άννα Ασπραδάκη, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Φωτίδης, η ταμίας Αθηνά Πετρουλάκη, ο αναπληρωματικός γραμματέας Θανάσης Μητσάκης και τα μέλη, υπεύθυνοι επικοινωνίαε και χορευτικού, Μάρθα Λουγιάκη και Στέλιος Γρηγοράκης.

Ραντεβού στις 19 Ιανουαρίου 2017

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο πρόεδρος της Παγκρητίου Μαριδάκης Γιώργος, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, ο πρόεδρος Δημοττικού Συμβουλίου Κώστας Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Σκαμάκης και Ευάγγελος Παπανικολάου, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχυμάκης, οι πρόεδροι του Συλλογου Κρητών των Δήμων Αμαρουσίου Μεταμόρφωσης, Γαλατσίου και Ηρακλείου καθώς και πλήθος φίλων και μελών του Συλλόγου. «Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους περιμένουμε στον Κεντρικό μας χορό στο Κέντρο Γοργόνα την Κυριάκη 29 Ιανουαρίου 2017», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης