Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Τοπικές Δράσεις>«Καταγγέλουμε τη λογοκρισία στο ΚΑΠΗ Πεύκης»

«Καταγγέλουμε τη λογοκρισία στο ΚΑΠΗ Πεύκης»

kapi lykovrysh amarysiaΚαταγγέλλουμε την προσπάθεια του προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ να επιβάλλει απαγόρευση ανάρτησης ανακοινώσεων και έντυπου υλικού στο χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης. Πρόκειται ξεκάθαρα για λογοκρισία που θυμίζει μαύρες εποχές, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για δημόσιο χώρο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην παρέμβαση του σωματείου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου επέμενε ότι καμιά τέτοια εντολή δεν δόθηκε. Όμως, όχι μόνο είχε δώσει γραπτά τέτοια εντολή, αλλά επανήλθε μετά το δημοτικό συμβούλιο με νέα γραπτή εντολή στην προϊσταμένη του ΚΑΠΗ. Το σωματείο εργαζομένων έχει στη διάθεση του το σύνολο της αλληλογραφίας και καλεί όλους τους φορείς της πόλης που επιθυμούν, να ενημερωθούν και να καταγγείλουν την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική πρακτική της Δημοτικής Αρχής.

Στόχος η προϊσταμένη του ΚΑΠΗ Πεύκης

Απ' ό,τι φαίνεται η συγκεκριμένη πρακτική στόχο έχει για μία ακόμα φορά την προϊσταμένη του ΚΑΠΗ Πεύκης. Το γεγονός ότι, αντιδρώντας με στοιχειώδη δημοκρατικά αντανακλαστικά και κατά πάγια πρακτική, καθώς ποτέ δεν υπήρξε ανάλογη απαγόρευση στο χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης, δεν πρόβαλε αντιρρήσεις στην ανάρτηση υλικού διαφόρων φορέων, μεταξύ των οποίων και του σωματείου μας, την κατέστησε για μία ακόμα φορά “εχθρό” της διοίκησης του ΚΟΙΠΑΠ. Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι η εφαρμογή της αντεργατικής -αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΕΕ και του ΔΝΤ από την Δημοτική  Αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, πάει χέρι χέρι με την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι στα πλαίσια της δικτατορίας των μονοπωλίων, η δημοκρατία τους σταματάει στις εισόδους των τόπων δουλειάς.

Να ανακαλέσει ο δήμαρχος την εντολή του προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ

Απαιτούμε από το Δήμαρχο να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανακληθεί άμεσα η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική εντολή του προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ. Καλούμε τους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ, τα μέλη του ΚΑΠΗ και τους φορείς της πόλης μας να καταργήσουν στην πράξη την απαράδεκτη ενέργεια της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης