Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Τοπικές Δράσεις>Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γυναικών

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γυναικών

syllogos gynaikwn amarysiaΠαρουσία του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου γυναικών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στο χαιρετισμό του για τη νέα χρονιά στην πρόεδρο, Βίκυ Μάλαμα, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ενώ υπογράμμισε το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί ως αποτέλεσμα της αγαστής και στενής συνεργασίας του Δήμου με το Σύλλογο Γυναικών.

«Ο Σύλλογος Γυναικών του Δήμου μας είναι ένας πολύ επιτυχημένος και δραστήριος Σύλλογος και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Όχι μόνο για τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του αλλά και για τον ενεργό ρόλο που διαδραματίζει στην στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και των γυναικών δημοτών μας. Αθόρυβα, πάντα με σεβασμό στον συνάνθρωπο μας, ο Σύλλογος Γυναικών επιτελεί μεγάλο ουσιαστικό έργο. Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους…

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης “Κοινωνία Ενεργών Πολιτών” κα Μ. Γώγου, ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης “Συμμαχία Πολιτών” κ. Κ. Μπαλδεράνος, ο επικεφαλής της “Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης Πεύκης” κ. Μαν. Πάγκαλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ευαγ. Παπανικολάου, κ. Νικ. Γκαραβέλλας και κ. Χρ. Σκαμάκη, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρ. Φωτίδης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ κ. Αντ. Τσελέντας, ο Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. κ. Γ. Καρύμπας, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, παραιτηθείσα Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη Σύμβουλο πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κα Μαρ. Πατούλη – Σταυράκη, η Δημοτική Σύμβουλος κα Γ. Ποριώτου, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Εύη Παπαδημούλη, ο Τοπικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης κ. Κ. Κωνσταντινίδης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημ. Φωκιανός, η πρώην Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης κα Ζωή Διαπούλη και ο εκπρόσωπος της Δημοτικής ομάδας Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 κ. Π. Ιωάννου.

Την πίτα ευλόγησαν ο Πανοσιολογιώτατος π. Ευστράτιος Φελέκης του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης και ο Αιδεσιμότατος π. Γεώργιος Σταθόπουλος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης εκθειάζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την 25μελή παιδική χορωδία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου «Ελληνοαγγλική Αγωγή» με μαέστρο τον μουσικολόγο κ. Γεώργιο Σιτώτη και συνοδεία πιάνου από την καθηγήτρια και μαέστρο χορωδιών κας Ελευθερίας Βούλγαρη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης