Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Αθλητισμός>Υπεύθυνος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης στο μπάσκετ του Α.Σ.Ε. Δούκα ο Σταμάτης Λένης

Υπεύθυνος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης στο μπάσκετ του Α.Σ.Ε. Δούκα ο Σταμάτης Λένης

ased enisΤο τμήμα Μπάσκετ του Α.Σ.Ε. Δούκα  ανακοίνωσε την έναρξη της  συνεργασίας του με τον καθηγητή φυσικής αγωγής (απόφοιτος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), Σταμάτη Λένη, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος εκγύμνασης όλων των ομάδων του τμήματος.

Ο 40χρονος καθηγητής υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Στίβου από το 1994 μέχρι το 2004 με πολλές διακρίσεις και πανελλήνια ρεκόρ στο ενεργητικό του. Έχει συμμετάσχει σε Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ.

Η προσωπική φιλία που τον συνδέει με τον προπονητή  των «μπλε», Γιάννη Γιαννόπουλο, ήταν καταλυτικός παράγοντας ώστε να πει το «ναι» στην πρόταση του ΑΣΕΔ αναλαμβάνοντας το κομμάτι εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης όλων των αθλητών του μπασκετικού τμήματος μαζί με τον βοηθό του, Νίκο Κουτουλούλη.

Ο Σταμάτης Λένης  δήλωσε σχετικά με την συνεργασία αυτή: 

"Ο σεβασμός μου στον ΑΣΕΔ, ένα από τα πιο σοβαρά σωματεία των Εθνικών κατηγοριών, αλλά και η προσωπική μου σχέση με τον coach Γιαννόπουλο με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας και να αναλάβω το κομμάτι της εκγύμνασης...

Όσο αφορά στην ανδρική ομάδα, ο ΑΣΕΔ θα παλέψει επί ίσοις όροις για την παραμονή του στην κατηγορία, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και σε αυτή την προσπάθεια θέλω να έχω ρόλο κάνοντας όλοι μαζί μια μικρή υπέρβαση..."

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης