Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Αθλητισμός>Προπονητής της παιδικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ο Π. Δημητρίου

Προπονητής της παιδικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ο Π. Δημητρίου

ased dimitriou amarysiaΣτο «τιμόνι» της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ.Ε.Δούκα θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Δημητρίου.Ο νέος τεχνικός σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή  Γιάννη Γιαννόπουλου θα αναλάβει  και κάποια αγωνιστικά τμήματα υποδομών (ακαδημίες).

Στις πρώτες του δηλώσεις από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της παιδικής ομάδας του ΑΣΕΔ, ο Παναγιώτης Δημητρίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στο προπονητικό δυναμικό του ΑΣΕ Δούκα. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε από τα στελέχη της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Γιάννη Γιαννόπουλο που με επέλεξε.

Έρχομαι σε έναν Σύλλογο ο οποίος κουβαλά στις πλάτες του πολλές επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και έχει όραμα αλλά και πλάνο για το μέλλον. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε ο Δούκας να παραμείνει δυνατός σε όλες τις κατηγορίες και να πρωταγωνιστήσει».

Από την πλευρά του, ο αρχπροπονητής των μπλε, Γιάννης Γιαννόπουλος δήλωσε:

«Καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Δούκα έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή του μπάσκετ, τον Παναγιώτη Δημητρίου. Πιστοί στις αρχές μας αλλά και στο πλάνο με το οποίο πορευόμαστε τις τελευταίες δεκαετίες δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες τους Συλλόγου μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και είμαι σίγουρος ότι ο Παναγιώτης (σ.σ. Δημητρίου) θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό και θα έχουμε άριστη συνεργασία. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές μας με υγεία».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης