Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Αθλητισμός>Στην πίτα του Α.Ο. Παραδείσου ο δήμαρχος

Στην πίτα του Α.Ο. Παραδείσου ο δήμαρχος

Kopi pitas A 1Σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη εκδήλωση, κατάμεστη από εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φίλους ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Στο χαιρετισμό του ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την εκτίμησή του προς τα μέλη του Δ.Σ. και τον πρόεδρο Δημήτρη Λέμη «για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και την άψογη συνεργασία που έχουν με την δημοτική Αρχή, αλλά και για την σημαντική προσφορά τους στους νέους του Αμαρουσίου». Τους διαβεβαίωσε, εξάλλου, ότι βρίσκεται κοντά τους και στηρίζει κάθε προσπάθεια του συλλόγου, επισημαίνοντας: «Όταν ο αθλητισμός γίνεται σύμφωνα με το πνεύμα και τις αρχές του, το άτομο είναι ψυχολογικά προετοιμασμένο να κρατά κάτω από τον έλεγχό του όλες τις αντιδράσεις. Ο σωστός αθλητής διακρίνεται από τη συνεχή προσπάθεια του να πραγματώσει μια δυναμική ενότητα όλων των ψυχικών, πνευματικών και σωματικών τάσεων».

Στην εορταστική εκδήλωση βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες και οι προπονητές των αθλημάτων που διακρίθηκαν το 2017 με τις αθλητικές επιδόσεις τους  τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας. Στον Όμιλο συμμετέχουν 500 παιδιά σε 11 ομαδικά αθλήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πόεδρος της ΕΠΟΣΚ Αλέξανδρος Κελλόγλου.  

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης