Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Αθλητισμός>ΕΙΟ Grand Prix 2018 στον Ιππικό Όμιλο

ΕΙΟ Grand Prix 2018 στον Ιππικό Όμιλο

ippikos patΣτον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων EIO Grand Prix 2018 που διοργάνωσε  στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, το τριήμερο 30, 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την άρτια διοργάνωση, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου κ. Γιώργο Σπηλιωτόπουλο και όλους τους συντελεστές που για μια ακόμη φορά κατάφεραν με ένα εντυπωσιακό θέαμα να συγκεντρώσουν στην πόλη μας τους λάτρεις της Ιππασίας επισημαίνοντας ότι, όσοι παραβρέθηκαν είχαν μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά αυτό το μαγευτικό σπορ και έναν από τους πιο σημαντικούς και δημοφιλείς αγώνες της ελληνικής ιππασίας, στον οποίο συμμετέχουν τα κορυφαία άλογα και Έλληνες ιππείς, στον πιο ιστορικό όμιλο της Ελλάδας.

Εύχομαι κατέληξε ο κ. Πατούλης ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος να συνεχίσει με αυτές τις εξαιρετικές διοργανώσεις να καθιστά την πόλη μας στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτού του ξεχωριστού και μοναδικού αθλήματος.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης