Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Αθλητισμός>Επιστροφή από την Πάτρα με 3 Πανελλήνια Μετάλλια για το μπάντμιντον του ΑΣΕ Δούκα

Επιστροφή από την Πάτρα με 3 Πανελλήνια Μετάλλια για το μπάντμιντον του ΑΣΕ Δούκα

BADMINGHTONΣτις 17 και 18 Μαρτίου διεξήχθησαν στην Πάτρα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μπάντμιντον Under 15 και Under 19 με τον ΑΣΕ Δούκα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας δύο Αργυρά και ένα Χάλκινο Μετάλλιο.Ο ΑΣΕΔ συμμετείχε στους αγώνες με συνολικά πέντε αθλητές και αθλήτριες: Μπέτυ Άννα Στρατή, Μάξιμο Παλούκα, Νικόλα Καλαϊτζόγλου, Νικηφόρο Στρατή και Μαριάννα Γεωργακοπούλου.

Στην κατηγορία U15 η Μπέτυ Άννα Στρατή κατέλαβε το Χάλκινο Μετάλλιο στο απλό κοριτσιών ενώ ο Μάξιμος Παλούκας έμεινε στην οκτάδα του απλού αγοριών χάνοντας στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.Ο Μάξιμος Παλούκας και η Μπέτυ Άννα Στρατή αγωνίστηκαν στο διπλό μικτό, έφτασαν μέχρι τον τελικό και άγγιξαν το Χρυσό Μετάλλιο αλλά ηττήθηκαν με 21-19 στο τρίτο σετ της αναμέτρησης χάνοντας τελικά με 2-1 σετ. Έτσι, φόρεσαν το Αργυρό Μετάλλιο στο στήθος τους.

Σε αντίθεση με την κατηγορία των μικρών, στην κατηγορία των μεγάλων (U19) οι αθλητές του ΑΣΕΔ  δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν κάποιο μετάλλιο. Ωστόσο, συμμετείχαν σε αγώνες υψηλού επιπέδου και μόνο κερδισμένοι βγήκαν από αυτούς όσο αφορά σε εμπειρίες και κίνητρο.Τέλος, να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα διεξήχθη και το Σχολικό Πρωτάθλημα της περιφέρειας των Γυμνασίων όπου η Μπέτυ Άννα έλαβε την 1η θέση και ο Μάξιμος Παλούκας τη 2η θέση των αγώνων.

Επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι των «μπλε» αποτελούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U17 και αυτό των Ανδρών – Γυναικών τα οποία θα διεξαχθούν στο Σιδηρόκαστρο, στις 15 και 16 Απριλίου.«Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές, την προπονήτρια και τους παράγοντες της ομάδας για την υψηλή αγωνιστικότητα τους και τις διακρίσεις που σημείωσαν» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΑΣΕ Δούκας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης