Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Συνάντηση Πατούλη με τον σύλλογο «Η Αγχίαλος»

Συνάντηση Πατούλη με τον σύλλογο «Η Αγχίαλος»

patoulis syllogos agxialitwnΜε τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγχιαλιτών Αθήνας «Η Αγχίαλος» Απόστολος Ζαφειρόπουλος, με την ευκαιρία της επετειακής εκδήλωσης «1906 – Ένα τραγούδι για τη Θράκη» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 στις 9 μ.μ. στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, θα παρουσιαστεί το νέο έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη για το Ολοκαύτωμα της Αγχιάλου στις 30 Ιουλίου 1906.
Ο δήμαρχος συνεχάρη τους διοργανωτές για τη συγκεκριμένη εκδήλωση που κρατά ζωντανές τις ιστορικές μνήμες από τις μαύρες εκείνες ημέρες του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και δήλωσε: «Είναι σημαντικό τις μελανές σελίδες της ελληνικής ιστορίας να μην τις παρασύρει η λήθη ιδιαίτερα σε «πονηρές» εποχές όπως αυτή που διανύουμε. Οφείλουμε να αποτίουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας που τόσο βίαια εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους, κοιτίδες Ελληνισμού και πολιτισμού για ολόκληρους αιώνες, οι παλαιότεροι να μην ξεχνούμε, οι νεότεροι να παραδειγματίζονται».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης