Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Μεγάλη ποσότητα κρέατος διένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω «Αμάλθειας»

Μεγάλη ποσότητα κρέατος διένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω «Αμάλθειας»

nwpo kreas amaltheia amarysiaΜε απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου ως επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια» διένειμε μεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος σε συνολικά έξι Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής της Σύμπραξης,

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).   διανεμήθηκαν 3598 συσκευασίες του μισού κιλού μοσχαρίσιο κρέας και 3526 συσκευασίες του μισού κιλού χοιρινό, με στόχο την στήριξη των συμπολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

Στο Δήμο Αμαρουσίου, ωφελήθηκαν 203 οικογένειες δικαιούχοι του προγράμματος, στις οποίες διανεμήθηκαν 758 συσκευασίες μοσχαρίσιου κρέατος και 765 συσκευασίες χοιρινού.

Αντίστοιχα, οι 6 δικαιούχοι Δήμοι παρέλαβαν σε μοσχαρίσιο κρέας:

Λυκόβρυσης - Πεύκης 522 συσκευασίες, Μεταμόρφωσης 1.118 συσκευασίες, Παπάγου – Χολαργός 221 συσκευασίες, Πεντέλης 252 και Φιλοθέης- Ψυχικού 122 συσκευασίες.    

Επίσης παρέλαβαν σε χοιρινό: Δήμος Λυκόβρυση Πεύκης 518 συσκευασίες, Μεταμόρφωση 1.091 συσκευασίες, Παπάγου – Χολαργός  204 συσκευασίες, Πεντέλη 264 συσκευασίες και Φιλοθέη Ψυχικό 128 συσκευασίες.    

Επίσης προσφέρθηκαν ποσότητες κρέατος σε ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών όλων των συμμετεχόντων Δήμων.

Η παράδοση στους δικαιούχους Δήμους πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα Καλαντζάκη.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άρτια οργάνωση και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, υπογράμμισε ότι «η Τοπική  Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και επιμονή να υπηρετεί τον άνθρωπο και να δείχνει την αλληλεγγύη της σε όποιον έχει ανάγκη.»             

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης