Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΜΑΡΟΥΣΙ>Κοινωνία>Στη συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής

Στη συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής

EkdilosiΜε μεγάλη συμμετοχή φίλων του συλλόγου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι, για την ενίσχυση των έργων αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.
Η πρόεδρος του συλλόγου και δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου -Σταματάκη, άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του ιερού ναού και ευχαρίστησε τον δήμαρχο της πόλης Γιώργο Πατούλη και τη διοίκηση για τη σταθερή και αμέριστη υποστήριξη του έργου του συλλόγου.

Ο δήμαρχος συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου «που μέσα από τις προσπάθειές τους κρατούν άσβεστη τη φλόγα της Ορθοδοξίας και την ελπίδα για εθνική ανάταση».
Στη συνεστίαση παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ρώτας, Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Βραχνός, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή».

Περισσότερα στην κατηγορία ΜΑΡΟΥΣΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης